Hvad skal jeg gøre for at komme igang

For nogen har det været svært at finde rundt og komme igang med at lave en ansøgning om et ophold her hos os, det vil vi så prøve at hjælpe med på denne side.

Det du gør, er at hente dette word dokument her.

udfyld og send det til vores e-mail : Herskabet-i-Syd@live.dk  som en vedhæftet fil sammen med nogle nye billeder af dig selv.

Når vi kontakter dig forventer vi at du i næste mail oplyser meget mere om dig selv,  og vi  forventer at du har været hele hjemmesiden rundt og læst og forstået hvad vil med dig , du er velkommen til at stille uddybede spørgsmål for evt. afklaring.

Vigtig her i opstarten .

Det er vigtig for os at du lære at forstå at du har nogen leve regler som du kan og vil udleve fra dag 1. af.

regel 1. Fra nu af går du ikke mere med BH og trusser.

regel 2. Fra nu af går ikke bukser , kun super korte og løs hængende kjoler som giver let adgang brysterne og kussen, eller løse og let tilgængelig bluse og superkorte løs hængende nederdel. Undtagelsen her fra er kun hvis din nuværende arbejdsplads har uniform bestemmelse som siger noget andet på jobbet ( til og fra job er ikke gældende som jobtid ).

regel 3. Du har kun hår et sted og det er på hovedet og det er langt. Alle andre steder er det dit faste job at søge for at du ikke har noget , altså er bare helt glat  også når vi kontroller dig for dette.

regel 4. Når ikke andet er aftalt med os så går altid nøgen rundt her, ellers er det beklædnings reglerne som også finder her på hjemmesiden.

regel 5. Anvender nogen beklædningsgenstande så er det vigtigt at du aldrig sidder på dit tøj, det vil sige såfremt at du har kjole eller nederdel på så løfter du op  i disse inden du sidder dig ned